Buitenschilderwerk

Vakkundig buitenschilderwerk voorkomt hoge onderhoudskosten

Met buitenschilderwerk wordt het schilderwerk aan de buitenkant van uw woning of pand bedoeld. Denk aan kozijnen, deuren, gevels en buitenmuren.

Vakkundig en kwalitatief buitenschilderwerk beschermt en verfraait het uiterlijk van uw huis of pand. Het op tijd laten schilderen van de buitenkant uw huis of pand is dan ook van groot belang voor de duurzaamheid. Het is van belang uw huis of pand ongeveer eens in de vijf jaar van buiten te laten schilderen. Een belangrijke functie van het schilderwerk is het voorkomen van houtrot, waardoor de kozijnen langer meegaan. Bekijk hier meerdere projecten.

Hogere waarde van uw pand

Buitenschilderwerk zorgt ook voor een mooi, fris en fraai uiterlijk. Hierdoor is het dus ook belangrijk voor de waarde van uw huis of bedrijfspand!

Materialen en duurzaamheid

Wij werken alleen met de beste materialen. Hiervoor gebruiken wij o.a. de producten van Sigma. Sigma streeft er naar om top kwaliteit verven en coatings te ontwikkelen en te produceren voor haar opdrachtgevers. De coatings van Sigma bieden een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing. Daarbij moeten zij mens en milieu zo min mogelijk belasten. Deze kwaliteit en waarden streven wij bij Schildersbedrijf Koenen ook na!

Meer weten?

Wilt u nu meer weten over de mogelijkheden van voor uw pand? Aarzel niet om geheel vrijblijvend een afspraak te maken of meteen een offerte aan te vragen!