Schilderwerk

Goed schilderwerk bespaart u onderhoudskosten

Goed schilderwerk is belangrijk voor het onderhoud van uw huis of pand. Vakkundig en kwalitatief schilderwerk beschermt en verfraait ook uw huis of pand. Het op tijd laten schilderen van de buitenkant van onroerend goed is dus van groot belang voor de duurzaamheid van het pand. Onze schilders zijn zeer ervaren in zowel buitenschilderwerk als binnenschilderwerk van alle soorten onroerend goed. Denk hierbij aan bedrijfspanden, tussenwoningen, villa’s, kastelen en andere soorten monumentale panden.

Buitenschilderwerk

Met buitenschilderwerk wordt het schilderwerk aan de buitenkant van uw woning of pand bedoeld. Denk aan kozijnen, deuren, gevels en buitenmuren. Vakkundig en kwalitatief schilderwerk beschermt en verfraait het uiterlijk van uw huis of pand.

Meer over buitenschilderwerk …

Binnenschilderwerk

Het van binnen laten schilderen van uw woning of pand zorgt voor veel sfeer en geeft u een goed gevoel. Bij binnenschilderwerk moet u denken aan het schilderen van de muren, plafonds, kozijnen, trappen en vloeren. Het zorgt voor de uitstraling van uw huis.

Meer over binnenschilderwerk …

Materialen en duurzaamheid

Wij werken alleen met de beste materialen. Hiervoor gebruiken wij o.a. de producten van Sigma. Sigma streeft er naar om top kwaliteit verven en coatings te ontwikkelen en te produceren voor haar opdrachtgevers. De coatings van Sigma bieden een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing. Daarbij moeten zij mens en milieu zo min mogelijk belasten. Deze kwaliteit en waarden streven wij bij Schildersbedrijf Koenen ook na!

Meer weten?

Wilt u nu meer weten over de mogelijkheden voor uw pand? Aarzel niet om een afspraak te maken of meteen een offerte aan te vragen!