Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk zorgt voor de uitstraling van uw pand

Binnenschilderwerk zorgt voor de uitstraling van uw woning, bedrijfspand of ander onroerend goed. Bij binnenschilderwerk moet u denken aan het schilderen van de muren, plafonds, kozijnen, trappen en vloeren. Ook ruimtes die om een aparte behandeling vragen, zoals de badkamer, valt onder binnenschilderwerk. Bekijk hier meerdere projecten.

Bescherming tegen vocht, schimmel en slijtage

Het van binnen laten schilderen van uw woning of pand zorgt voor sfeer en geeft u een goed gevoel. Toch heeft het ook nog een andere functie. Het zorgt namelijk voor bescherming tegen vocht, schimmels en slijtage.

Materialen en duurzaamheid

Wij werken alleen met de beste materialen. Hiervoor gebruiken wij o.a. de producten van Sigma. Sigma streeft er naar om top kwaliteit verven en coatings te ontwikkelen en te produceren voor haar opdrachtgevers. De coatings van Sigma bieden een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing. Daarbij moeten zij mens en milieu zo min mogelijk belasten. Deze kwaliteit en waarden streven wij bij Schildersbedrijf Koenen ook na!

Meer weten?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw huis, bedrijfspand ander onroerend goed? Aarzel niet om geheel vrijblijvend een afspraak te maken of meteen een offerte aan te vragen!